Työhyvinvoinnin rakennuspalikat verkkovalmennus

Hinta: 240€ sis. alv

Kurssin kesto: 6 viikkoa

Kohderyhmä: Eri alojen työntekijät ja henkilöstöalan ammattilaiset

Kuvaus: Työhyvinvoinnin rakennuspalikat -verkkovalmennus on monipuolinen työhyvinvoinnin kehittämisen tieto- ja taitopaketti. Valmennusohjelman tavoitteena on vaikuttaa työssä jaksamiseen, monipuolistaa stressin hallinta- ja ehkäisykeinoja sekä lisätä voimavaroja ja myönteisyyttä mm. mindfunessin ja positiivisen psykologian keinoin. Koulutus muodostuu kuudesta viikon mittaisesta osiosta, joista jokainen tarjoaa sekä tietoa, että pohdintatehtäviä ja harjoituksia oman työhyvinvoinnin tilan tunnistamiseen sekä parantamiseen. Kurssin valmentajat ovat työpsykologian, positiivisen psykologian ja työnohjauksen ammattilaisia.

Keskeiset hyödyt osallistujalle: Monipuolista tietoa työhyvinvoinnin eri osa-alueista sekä käytännönläheisiä tehtäviä ja työkaluja itsestä huolehtimiseen, mindfulness-taitojen kehittämiseen sekä työn käytäntöjen ja työn ihmissuhteiden kehittämiseen. Parantaa jaksamista, vähentää uupumusta ja auttaa tunnistamaan oman työn voimavara- ja kuormitustekijöitä.

 

Sisältö:
Valmennus muodostuu kuudesta osiosta, joiden teemat ovat:

  • Osa 1: Stressi, terveys ja työhyvinvointi. Saat perustietoa terveyden kulmakivistä ja stressinhallinnasta.
  • Osa 2: Työn voimavara- ja kuormitustekijät ja työn tuunaaminen. Pääset arvioimaan oman työhyvinvointisi tilaa ja saat myös apukeinoja uupumuksen ja huolestumisen hoitamiseen.
  • Osa 3: Ajankäyttö ja työn ja vapaa-ajan yhdistäminen. Saat työkaluja ja vinkkejä oman arkesi parempaan suunnittelemiseen.
  • Osa 4: Positiivinen psykologia ja vahvuudet työhyvinvointisi tukena. Opit tuntemaan omia vahvuuksiasi, myönteisyyden voimaa, resilienssiä ja optimismia.
  • Osa 5: Palaudu paremmin. Osio opastaa kohti parempaa palautumisen taitoa mindfulnessin ja itsemyötätunnon näkökulmista.
  • Osa 6: Sosiaalinen tuki. Osio kuusi otta huomioon työpaikan ihmissuhteet hyvinvoinnin näkökulmasta. Opit ratkaisukeskeistä arjen viestinnän taitoa ja arvostavan työyhteisön rakentamista.

Osiot etenevät viikko kerrallaan ja kunkin osion päätteeksi saat viikkotehtävät. Lisäksi voit täyttää joka viikko henkilökohtaista työhyvinvoinnin suunnitelmaa, josta sitten kurssin päätteeksi saat mukaasi toimivan hyvinvointityökalun, johon voit aina palata. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ja osta tästä

Kysy lisää:
Koulutuskoordinaattori
Markus Pusa 0400419865
markus.pusa@luotain.net

Ajankohtaista

Luotaimessa alkaa tuotekehittäjäksi palvelumuotoilumenetelmin valmennus 27.1.2021 – 27.4.2022.
Valmennuksen tavoitteena on antaa osallistujille tietoja ja taitoja kehittää osallistavasti organisaation palveluita asiakastarpeista ja liiketoiminnallisista tavoitteista käsin. Lue lisää ja kysy lisätietoja

Luotaimen uusi asiakaslehti 2020 on ilmestynyt!
Lue lehti tästä

Luotaimessa alkaa johtamisen ja yritysjohtamisen koulutusohjelma 26.1.2021 – 5.4.2022.
Koulutuksen tavoitteena on antaa johtaja- tai päällikkö asemassa olevalle henkilölle valmiuksia kasvaa tehtävässään ja johtaa organisaatiotaan myös muutostilanteissa. Lue lisää ja kysy lisätietoja

Työnimuun! henkilöstökysely ja etätyö
Tiedätkö, miten työntekijäsi voivat etätöissä? Luotaimen uudella etätyökyselyllä tähän saadaan vastauksia. Lue lisää

Luotain on kehittänyt etänä tarjottavia palveluita.
Etäjohtaminen-, Voi hyvin etätyössä-, Etätyö sujumaan - valmennukset toimivat hienosti työn tekemisen tukena. Myös Työnohjaus ja coaching palvelut onnistuvat hyvin myös Teamsillä tai Zoomilla. Luotaimella myös useita verkkokursseja, jotka sopivat hyvin omaehtoiseen opiskeluun. Käy kurkkaamassa. Lue lisää

Lehtiartikkeleja Luotaimesta

Talouselämä 3.5.2019
jossa haastateltu Luotaimen toimitusjohtajaa Pia Vilasta. Artikkelissa toimittaja Henna Lusa kirjoittaa työnilosta. Lue lisää

Helsingin Sanomat 6.4.2018
Artikkeli: Vinkit toimiviin kokouskäytäntöihin. Asiantuntijana Annamaija Tolvila Lue lisää

Työ Terveys Turvallisuus -lehti 6/2016
Artikkeli: Ilmapiiri parani puhumalla hyvää. Asiantuntijana Pia Vilanen Lue lisää

JYTY-Lehti 5/2016
Artikkeli: Luotain Consulting Oy:n toimitusjohtaja JYTY -lehden asiantuntijana aiheena Vaikeat asiat puheeksi Lue lisää

PROVIISSORIT -LEHTI 10/2015
Artikkeli: Vahvuusalueilta innostusta työhön. Kirjoittajat Pia Vilanen ja Tuula Kiuru-Ahvonen Lue lisää

JULKU Pirkanmaan yrityskummien lehti
Artikkeli: Luotain Consulting Oy Vuoden kummiyritykseksi Lue lisää

QUESTBACK asiakaslehti
Artikkeli: Mittaamisen avulla työyhteisö positiiviseen kasvuun Lue lisää