Posted on

Suomi nousuun yhdessä

 

AAA-sertifikaatti_LuotainConsultingOy2016

Luotain ylsi korkeimpaan AAA luottoluokitukseen jälleen. Olemme ylpeitä ja kiitollisia. Kiitos asiakkaillemme, arvokas työmme tapahtuu yhteistyössä kanssanne. Ilman tuota ainutlaatuista yhteistä työtä, tavoitteiden asetantaa, suunnittelua ja arviointia, ei olisi ollut mahdollista onnistua.

Uskomme tulevaan. Rakennamme innolla uutta, myös digitalisaatiota hyödyntämällä. Uusi verkko-oppimisympäristö, uudenlaiset viestinnän tavat ja toiminnanohjaus rakentuvat yhteisvoimin. On mahtava huomata millaista asiantuntemusta ja monipuolista apua on saatavissa myös verkostoistamme, joista olen myös äärettömän kiitollinen.  Luotaimen omien valmentajien asiantuntemus, osaaminen ja toimeliaisuus ovat huippuluokkaa. Ja taas saatiin kaksi mahtavaa osaajaa lisää Luotaimeen työskentelemään. Tervetuloa joukkoon Inkeri ja Raisa!

Usko mahdollisuuksiin ja ihmisiin on minussa vahva. Uskon, että ihmiset ovat halukkaita sitoutumaan ja kehittämään työtä yhdessä. Satojen työyhteisöjen kanssa työskennelleenä kokemuksesta voin sanoa, että niitä ihmisiä jotka haluavat rakentaa yhdessä hyvää ja toimivaa on paljon.  Toimeliaisuutta ja huippuluokan osaamista on Suomessa paljon.

Vaikka toimeliaisuutta on paljon, tarvitaan yhteiseen savottaan jokaista. Tarvitaan vielä lisää yhteen hiileen puhaltamisen meininkiä, reiluutta, toimeliaisuutta, osallisuutta ja reippautta kantaa vastuuta. Tarvitaan lisää myös viisautta ja sydämen sivistystä, jIlkkaHalava_Luoaimessa03052016oka näkyy kaikenlaisen työn arvostuksena, kaikenlaisten ihmisten arvostuksena ja inhimillisyytenä. Edellä mainittu näkyy asenteena, joka paistaa läpi kaikessa kun yhdessä työtä tehdään. Loistava Aamulehden kamppanja #puutunpeliin on hyvä esimerkki kaivatuista kannanottoista, siitä minkälaisessa Suomessa me suomalaiset haluamme asua. Myös minä  lupaan puuttua peliin kun näen kiusaamista ja ihmisten kaltoin kohtelua.

Tulevaisuustutkija Ilkka Halava kävi Luotaimessa kertomassa omia ajatuksiaan tulevaisuuden työstä Luotaimen puhujatilaisuudessa 3.5. ja myös hän peräänkuulutti toimeliaisuutta ja vastuunoton tärkeyttä. Suomi nousee yhteisellä tekemisellä. Ilkka ennusti ns. teollisen puheen vähenemistä ja aidon kohtaamisen lisääntymisen mahdollistumista.

Puheella rakennetaan merkityksiä, mitä toistuvasti otetaan esiin, mitä toistuvasti emme ota esiin. Mitä sanoja käytän ja en käytä. Tarvitaan myös tekoja. Mitä tekoja arjessa teen tai jätän tekemättä? Haastankin jokaista miettimään minkälaista maailmaa haluaa lapsilleen rakentaa. Näetkö mahdollisuuksia, tartutko toimeen, kerrotko toisille myös hyviä asioita, otatko vastuuta ja minkälaisella asenteella työelämää elät. Enemmän valosta käsin elämällä saamme aikaan onnistumisia ja myös menestynyttä liiketoimintaa. Se mihin huomio kiinnittyy, se kasvaa ja voimistuu.

Toimeliasta ja Arvokasta työtä!

Pia Vilanen

Toimitusjohtaja
TyönohjaajaSTOry ja johdon työnohjaaja MasterCSLE
Luotain Consulting Oy

Tags: , , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ajankohtaista

Luotaimessa alkaa tuotekehittäjäksi palvelumuotoilumenetelmin valmennus 7.12.2020 – 24.3.2022.
Valmennuksen tavoitteena on antaa osallistujille tietoja ja taitoja kehittää osallistavasti organisaation palveluita asiakastarpeista ja liiketoiminnallisista tavoitteista käsin. Lue lisää ja kysy lisätietoja

Luotaimen uusi asiakaslehti 2020 on ilmestynyt!
Lue lehti tästä

Luotaimessa alkaa johtamisen ja yritysjohtamisen koulutusohjelma 9.12.2020 – 5.4.2022.
Koulutuksen tavoitteena on antaa johtaja- tai päällikkö asemassa olevalle henkilölle valmiuksia kasvaa tehtävässään ja johtaa organisaatiotaan myös muutostilanteissa. Lue lisää ja kysy lisätietoja

Työnimuun! henkilöstökysely ja etätyö
Tiedätkö, miten työntekijäsi voivat etätöissä? Luotaimen uudella etätyökyselyllä tähän saadaan vastauksia. Lue lisää

Luotain on kehittänyt etänä tarjottavia palveluita.
Etäjohtaminen-, Voi hyvin etätyössä-, Etätyö sujumaan - valmennukset toimivat hienosti työn tekemisen tukena. Myös Työnohjaus ja coaching palvelut onnistuvat hyvin myös Teamsillä tai Zoomilla. Luotaimella myös useita verkkokursseja, jotka sopivat hyvin omaehtoiseen opiskeluun. Käy kurkkaamassa. Lue lisää

Lehtiartikkeleja Luotaimesta

Talouselämä 3.5.2019
jossa haastateltu Luotaimen toimitusjohtajaa Pia Vilasta. Artikkelissa toimittaja Henna Lusa kirjoittaa työnilosta. Lue lisää

Helsingin Sanomat 6.4.2018
Artikkeli: Vinkit toimiviin kokouskäytäntöihin. Asiantuntijana Annamaija Tolvila Lue lisää

Työ Terveys Turvallisuus -lehti 6/2016
Artikkeli: Ilmapiiri parani puhumalla hyvää. Asiantuntijana Pia Vilanen Lue lisää

JYTY-Lehti 5/2016
Artikkeli: Luotain Consulting Oy:n toimitusjohtaja JYTY -lehden asiantuntijana aiheena Vaikeat asiat puheeksi Lue lisää

PROVIISSORIT -LEHTI 10/2015
Artikkeli: Vahvuusalueilta innostusta työhön. Kirjoittajat Pia Vilanen ja Tuula Kiuru-Ahvonen Lue lisää

JULKU Pirkanmaan yrityskummien lehti
Artikkeli: Luotain Consulting Oy Vuoden kummiyritykseksi Lue lisää

QUESTBACK asiakaslehti
Artikkeli: Mittaamisen avulla työyhteisö positiiviseen kasvuun Lue lisää