Vuorovaikutusvalmennus

Luotaimen vuorovaikutusvalmennuksessa opit näkemään erilaisten käyttäytymistyylien vahvuudet ja oivallat oman asenteen merkityksen vuorovaikutustilanteissa. Arvostavassa työyhteisössä ammennetaan voimaa onnistumisista, vahvuuksista sekä myönteisestä suhtautumisesta toisiin ihmisiin –ja koetaan työniloa.

Valmennus auttaa kehittämään asiakaslähtöisen palvelun näkökulmaa: Mitä tarkoittaa asiakkuus meidän organisaatiossa? Mikä on asiakkaan kokemus organisaatiossamme?

Arvostava vuorovaikuttaja ymmärtää ammatillisen ja yksityisen vuorovaikutuksen eron, osaa ratkaisukeskeisen viestinnän ja pärjää myös haastavissa asiakastilanteissa. Valmennus on lämminhenkinen, käytännönläheinen ja osallistava. Teemoja mietitään oman työn ja työyhteisön näkökulmasta.

Tilaa työyhteisöösi!

Valmennuksia on järjestetty monille eri ammattiryhmille liki koko Suomen alueella, mm. hoitajille ja lääkäreille, monille eri kirjastoille, sosiaalityöntekijöille, ip-ohjaajille, myyjille, opettajille ja sihteereillekin. Valmennus soveltuu erityisen hyvin myös moniammatillisille työyhteisöille.

Arvostavassa vuorovaikutusvalmennuksessa lähestytään vuorovaikutustilanteita yksilöiden erilaisuuden ja toistemme paremman ymmärtämisen kautta.

Vuorovaikutusvalmennuksen tavoitteena on:

  • oppia tunnistamaan, ymmärtämään erilaisia ihmistyyppejä
  • oppia ymmärtämään omia käyttäytymistaipumuksia ja sitä kuinka ne vaikuttavat toisiin ihmisiin
  • kehittää omia toimintatapoja onnistuvan vuorovaikutuksen lisäämiseksi.
  • ymmärtämään, minkälaista on ammatillinen vuorovaikutus
  • kehittää keskusteluälykkyyttä painetilanteessa sekä neuvotteluälykkyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja
  • oppia kunnioittavaa ja arvostavaa viestintää, vaikka asiakaspalvelutilanne olisi haastava

Vuorovaikutusvalmennuksessa voi syventää mm. omaa itsetuntemusta, kehittyä työryhmä- ja tiimityöskentelyssä ja oppia viestinnällisiä taitoja.

Valmennuksessa on mahdollista käyttää Everything DISC profiileja, jolloin osallistuja saa valmennuksessa oman profiilin, kirjallisen kuvauksen omasta käyttäytymistyylistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää alla olevalla lomakkeella, tai ole meihin suoraan yhteydessä. Olemme mielellämme sinulle avuksi.

Pia Vilanen
Toimitusjohtaja
[email protected]
044-2832673

Eija Haapala
Henkilöstöjohtaminen, Myynti ja Markkinointi
[email protected]
050-4380866

Markus Pusa
Koulutuskoordinaattori
[email protected]
0400-419865