Posted on

Luotain myötätuulessa

AAA-logo-2015-FIMyötätuulessa kesään

Luotaimessa on ollut kiireisin kevät koskaan. Ylsimme Bisnoden korkeimpaan luottoluokitusluokkaan AAA, johon yltää vain 4% suomalaisyrityksistä. Kiitos asiakkaillemme, olemme kiitollisia, että osaamistamme on arvostettu ja olemme saaneet kasvaa ja tarjota mm. yhä useammalle työtä.

Uusimpia valmentaja-työnohjaajia Luotaimessa ovat Vappu ja Jaana. Vappu aloitti Luotaimessa mm. psykologiryhmien työnohjaajana ja Jaana on päässyt hyvin työn makuun opettajien, rehtoreiden ja ohjaajien työnohjaajana ja valmentajana.

Ajatuksemme: ”Luotain on yrityksen aito henkilöstön kehittämisen kumppani” on niinikään saanut arvostusta ja yhä useampi yritys on solminut kanssamme puitesopimuksen, jonka turvin on helppo hankkia kaikki työnohjaus- ja valmennuspalvelut eri toimipisteisiin. Strategiatyö ja toiminnan kehittäminen nivoutuu eheäksi kokonaisuudeksi Luotaimen strategiakehittämispajoissa ja henkilöstötutkimusmallilla, jotka ovat huolella mietittyjä kokonaisuuksia. Myös nuo palvelut ovat hyvin tuotteistettuja, joten niiden hankkiminen on helppoa.

Näen, että kaiken kehittämistyön työnohjauksineen tulee kulkea linjassa.  Johtoajatus tulee olla kirkas; mitä ollaan tavoittelemassa, miten ja miksi? Kallisarvoisia henkilöstöresursseja tulee säästää ja vaalia kaiken työelämän vaativuuden ristipaineessa. Luotaimessa panostetaan huolella suunniteltuun kokonaisvaltaiseen ajatteluun ja pyrimme tukemaan yrityksiä kehittämään toimintojaan ja henkilöstöään suunnitelmallisesti. Aito kumppanuus on meille tärkeä asia.

Luotaimen omaa henkilöstökyselyä ja kehityskeskustelumallia on kehitetty kevät 2015. Kyselyä ovat olleet kehittämässä Luotaimesta Pia, Marjut ja Taina ja kysely valmistuu syksyksi 2015. Luotaimen kysytyin valmennusohjelma Arvostava työyhteisö™ sai myös oman voimavarakeskeisen työyhteisötaitoja mittaavan kyselynsä keväällä 2015.

Työnohjaus&Coaching –lehtemme ilmestyy taas syksyllä.

Kesä lähenee ja pääsemme kukin lataamaan akkuja taas syksyä varten. Luotaimessa lomaillaan heinäkuu, jolloin sähköposteihin ja puhelimeen vastaamme verkkaisemmin. Suuri kiitos kaikille asiakkaillemme hyvästä yhteistyöstä –tästä on hyvä keväällä taas jatkaa. Työhön palaamme täysipainoisesti taas elokuun alussa.

 

Hyvää kesää ja Arvokasta työtä!

 

Pia Vilanen

Toimitusjohtaja, Johdon työnohjaaja Master CSLE® TyönohjaajaSTOry

Luotain Consulting Oy


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ajankohtaista

Luotaimessa alkaa tuotekehittäjäksi palvelumuotoilumenetelmin valmennus 27.1.2021 – 27.4.2022.
Valmennuksen tavoitteena on antaa osallistujille tietoja ja taitoja kehittää osallistavasti organisaation palveluita asiakastarpeista ja liiketoiminnallisista tavoitteista käsin. Lue lisää ja kysy lisätietoja

Luotaimen uusi asiakaslehti 2020 on ilmestynyt!
Lue lehti tästä

Luotaimessa alkaa johtamisen ja yritysjohtamisen koulutusohjelma 26.1.2021 – 5.4.2022.
Koulutuksen tavoitteena on antaa johtaja- tai päällikkö asemassa olevalle henkilölle valmiuksia kasvaa tehtävässään ja johtaa organisaatiotaan myös muutostilanteissa. Lue lisää ja kysy lisätietoja

Työnimuun! henkilöstökysely ja etätyö
Tiedätkö, miten työntekijäsi voivat etätöissä? Luotaimen uudella etätyökyselyllä tähän saadaan vastauksia. Lue lisää

Luotain on kehittänyt etänä tarjottavia palveluita.
Etäjohtaminen-, Voi hyvin etätyössä-, Etätyö sujumaan - valmennukset toimivat hienosti työn tekemisen tukena. Myös Työnohjaus ja coaching palvelut onnistuvat hyvin myös Teamsillä tai Zoomilla. Luotaimella myös useita verkkokursseja, jotka sopivat hyvin omaehtoiseen opiskeluun. Käy kurkkaamassa. Lue lisää

Lehtiartikkeleja Luotaimesta

Talouselämä 3.5.2019
jossa haastateltu Luotaimen toimitusjohtajaa Pia Vilasta. Artikkelissa toimittaja Henna Lusa kirjoittaa työnilosta. Lue lisää

Helsingin Sanomat 6.4.2018
Artikkeli: Vinkit toimiviin kokouskäytäntöihin. Asiantuntijana Annamaija Tolvila Lue lisää

Työ Terveys Turvallisuus -lehti 6/2016
Artikkeli: Ilmapiiri parani puhumalla hyvää. Asiantuntijana Pia Vilanen Lue lisää

JYTY-Lehti 5/2016
Artikkeli: Luotain Consulting Oy:n toimitusjohtaja JYTY -lehden asiantuntijana aiheena Vaikeat asiat puheeksi Lue lisää

PROVIISSORIT -LEHTI 10/2015
Artikkeli: Vahvuusalueilta innostusta työhön. Kirjoittajat Pia Vilanen ja Tuula Kiuru-Ahvonen Lue lisää

JULKU Pirkanmaan yrityskummien lehti
Artikkeli: Luotain Consulting Oy Vuoden kummiyritykseksi Lue lisää

QUESTBACK asiakaslehti
Artikkeli: Mittaamisen avulla työyhteisö positiiviseen kasvuun Lue lisää