SOTE-ALAN YRITYSKIIHDYTTÄMÖ ALKAA!

Hakuaika on päättynyt 18.10. klo 15.00.

Seuraa sivujamme, uusia kiihdyttämöjä alkaa vuonna 2019.

Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä muotoilemaan omaa liiketoimintaasi ja palveluasi aivan uudelle tasolle.

Kiihdyttämössä tulet tekemään liiketoiminnallesi Muutossuunnitelman yhteistyössä palvelumuotoilun ja muiden liiketoiminnan osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa. Saat henkilökohtaisen mentorin koko Kiihdyttämön ajaksi. Kiihdyttämön myötä sinulla on selkeä ja johdonmukainen muutossuunnitelma..

Kiihdyttämössä tulet palvelumuotoilemaan, tekemään kassavirtaraportin, saamaan yksityiskohtaista tietoa eri rahoitusmahdollisuuksista ja pääset juttusille sijoittajien kanssa. Tämän jälkeen hissipuheesi on vaikuttava ja siitä on hiottu timanttinen. Kiihdyttämö on tekemistä, konkretiaa ja heittäytymistä.

Tule innostumaan ja hiomaan palvelustasi timantti!”

 

Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) ja Sitra toteuttavat yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan kanssa sote-kiihdyttämön, jonka tavoitteena on voimistaa pienten ja keskisuurten yritysten ja elinkeinotoimintaa harjoittavien järjestöjen kilpailu- ja muutoskykyä uudistuvassa sote-toimintaympäristössä. Ko.palvelun tuottaa Luotain Consulting Oy.
Kiihdyttämössä organisaatiot saavat laaja-alaisen tehovalmennuksen, jossa tutustutaan uusilla markkinoilla tarvittaviin osaamisiin ja toimintatapoihin. Valmennuksen aihepiirejä ovat mm. uusi sote-toimintaympäristö ja sen toimintatavat, palvelumuotoilu ja käyttäjälähtöisyys, digitaalisuus, yhteistyö ja kumppanuudet, liiketoimintamallin kehittäminen, rahoituksen hakeminen, vaikuttavuuden mallintaminen ja yritystarinan terävöittäminen. Osallistujilla on käytössään koko valmennuksen ajan oma mentori, jonka kanssa he laativat organisaationsa valmennussuunnitelman.
Kiihdytysohjelma kestää noin kolme kuukautta. Valmennus muodostuu noin kymmenestä työpajamuotoisesta lähipäivästä ja niihin liittyvistä välitöistä sekä koko valmennuksen ajan kestävästä mentoroinnista (2 tuntia/viikko).
Valmennus on tarkoitettu hyvinvointi-, terveys- ja sosiaalipalvelujen piirissä toimiville pk-yrityksille ja järjestöille, jotka ovat toimineet alalla useita vuosia ja jotka tähtäävät liiketoimintansa kasvuun. Jokaisesta organisaatiosta valmennukseen voi osallistua 2-3 sitoutunutta ylimmän johdon edustajaa.
Milloin, missä, mitä maksaa?
Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan sote-kiihdyttämö käynnistyy marraskuun 2018 puolivälissä ja päättyy tammikuun 2019 lopussa. Lähipäivät ovat pääosin Tampereella mutta osin myös Seinäjoella. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.
Valmennus on organisaatioille maksuton. Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoituskuluistaan.
Sote-kiihdyttämöön valitaan mukaan haastattelujen perusteella kymmenen kehittymishaluista organisaatiota. Valinta tehdään viikon 44 loppuun mennessä.

Kysy lisää alla olevalla lomakkeella.

Osallistujan nimi *

Organisaatio

Osallistujan sähköposti *

Erityisruokavalio

Laskutusosoite *

Muut kommentit

 

Ajankohtaista

Luotain tuotta yhteistyössä Valomon, TEM:m ja SITRA:n kanssa 19 kappaletta Soteuttamo 2.0 tapahtumaa ympäri Suomen ja kaksi yrityskiihdyttämöä, joihin voi hakea mukaan 20 organisaatiota.
Seuraa sivujamme, haku avataan pian.

Sosiaali ja terveysalan LÄHIESIMIEHEN AMMATTITUTKINTO 2.11.2018 - 24.4.2020 yhteistyössä Saskyn kanssa
Luotaimen sosiaali- ja terveyalan lähiesimiehen ammattitutkintoon valmentava koulutus on mainio tapa kouluttautua esimiestyöhön ja valmentautua tuleviin muutoksiin. Valmennus on osallistujalle maksuton ja se suoritetaan oppisopimuksena Katso kurssit tästä!

ELYN KONSULTAATIOLLA VAUHTIA KASVUUN!
LUOTAIN valittu ELY-keskuksen yritysten kasvuvalmiuksien ja liiketoiminnan uudistumisen kehittämisen palveluntuottajaksi. Kysy miten sinä voisit saada apua liiketoimintasi kehittämiseen Elyn tuella: info@luotain.net

LUOTAIMEN KURSSIKALENTERI JULKAISTU
Luotaimen koulutukset ovat konkreettisia ja tarjoavat työkaluja ammattilaisten arkeen. Lähde mukaan. Katso kurssit tästä!

Lehtiartikkeleja Luotaimesta

Helsingin Sanomat 6.4.2018
Artikkeli: Vinkit toimiviin kokouskäytäntöihin. Asiantuntijana Annamaija Tolvila Lue lisää

Työ Terveys Turvallisuus -lehti 6/2016
Artikkeli: Ilmapiiri parani puhumalla hyvää. Asiantuntijana Pia Vilanen Lue lisää

JYTY-Lehti 5/2016
Artikkeli: Luotain Consulting Oy:n toimitusjohtaja JYTY -lehden asiantuntijana aiheena Vaikeat asiat puheeksi Lue lisää

PROVIISSORIT -LEHTI 10/2015
Artikkeli: Vahvuusalueilta innostusta työhön. Kirjoittajat Pia Vilanen ja Tuula Kiuru-Ahvonen Lue lisää

JULKU Pirkanmaan yrityskummien lehti
Artikkeli: Luotain Consulting Oy Vuoden kummiyritykseksi Lue lisää

QUESTBACK asiakaslehti
Artikkeli: Mittaamisen avulla työyhteisö positiiviseen kasvuun Lue lisää

Hyvinvointiblogissa