puh. 044 2832673 | e-mail: pia.vilanen@luotain.net

Pia on Luotain Consulting Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja. Pia on erittäin kokenut ratkaisukeskeinen työnohjaaja STOry / Coach ja  johdon työnohjaaja Master-CSLE®,mindfulness -ohjaaja sekä työyhteisö- ja esimiesvalmentaja. Pia on kehittänyt erilaisia valmennusohjelmia, mm. Arvostava työyhteisö- ja Arvostava esimiesvalmennukset ja esim. valmentavan johtamisen ydintaidot mittaria yhdessä positiivisen psykologian ammattilaisten kanssa. Ratkes ry:n jäsen, suomen työnohjaajat ry:n jäsen, johdon työnohjaajat ry.:n jäsen.

VuorovaikutusvalmentajaDISC®,  koulutus ja sertifioituminen, johtamisen täydennyskoulutus, Henkilökohtainen tehokkuus®valmentaja, koulutus ja sertifioituminen, Stressi- ja voimavarat -valmentaja® koulutus ja sertifioituminen, Työodotukset®valmentaja koulutus.  Kouluttaja MLP ja Inscape Publishing. Muita alan opintoja mm. psykologian laajat opinnot (-neuropsykologia). The William Glasser Institute: Choice® Theory, Reality Therapy ja Lead-Management.

”Arvostuksen lisääminen työelämään on missioni ja ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys on keskeinen osa työotettani. Olen kokenut työnohjaaja ja johdon työnohjaaja sekä mindfulness -ohjaaja, teen myös kriisityönohjausta ja autan työelämän solmukohdissa ja jaksamisen haasteissa! Vaikka tulokset motivoivatkin minua, koen, että suurin vahvuuteni on kohdata aidosti ja läsnäolevasti toinen ihminen – oli hän taustaltaan konsernin johtaja tai sosiaali- ja terveysalan työntekijä.

Työnohjauksessa, -valmennuksissa ja kouluttamisessakin on pitkälti kyse ihmisten aitojen omien tavoitteiden näkemisestä ja toisaalta ainutlaatuisesta yhteistyöstä, jolla henkilön tai ryhmän voimavarat ja vahvuudet saadaan esiin. Työ on erityisen palkitsevaa myös minulle ohjaajana, tästä syystä pidän erityisesti edellä mainituista työtehtävistä”