iab_fb_nodate

 

 

Mahtavia puhujia taas keväällä 2018.

Tuloksellinen myyntityö digiaikana -myynnin valmennus

Aika: 13.2.2018 klo 12:00-16.00
Paikka: Luotain, Pyhäjärvenkatu 5 A, 5. kerros, Klingendahl Tampere

Valmentaja KTT Pia Hautamäki, myynnin ammattilainen, yliopettaja ja myynnin tutkija.

”Myyntityö on hieno ammatti. Yhä harvempi saa tulevaisuudessa tehdä sitä, koska vain osaavimmat pärjäävät. Digitalisaatio on luonut uusia mahdollisuuksia myynnin ammattilaisille. Käytettävissä on hyvin edistyksellisiä digimyynnin työkaluja.”

Valmennuksen hyödyt
Tämä on sinulle, joka haluat kehittää myyntiosaamistasi nykypäivän edellytyksiä vastaavaksi. Myyntityö uudistuu, valmennuksen avulla osaat kohdentaa toimenpiteitä ja tehdä tuloksellisemmin kauppaa. Saat uusinta tietoa ostokäyttäytymisen muutoksista ja myynnistä.
Valmennuspäivän tavoitteena on oivalluttaa osallistujat myyntityöhön ja asiakasodotusten mukaiseen myyntiprosessiin digiaikana ja auttaa näkemään mitä ja millaisia toimenpiteitä onnistuminen edellyttää koko yritykseltä.

Valmennuksen sisältö
Saat mukaasi konkreettisia työkaluja siihen, miten myyntiä tulisi tänään tehdä ja kuinka sopeuttaa toimintaa asiakkaiden odotuksien mukaiseksi.

HINTA: 290 € + alv
ILMOITTAUDU 8.2.2018 mennessä alla olevalla lomakkeella

Tule mukaan -onnistutaan yhdessä!

Osallistujan nimi *

Organisaatio

Osallistujan sähköposti *

Erityisruokavalio

Laskutusosoite *

Muut kommentit


Innostusta työhön -aamiaisbrunssitilaisuudet

Suomen menestymiseen tarvitaan mahdollisuuksien näkemistä, luovien ratkaisujen etsimistä, verkostoitumista ja aktiivista toimimista. Tarvitaan innostusta! Lähde talkoisiin mukaan innostumaan ja menestymään yhdessä.
Luotain on aloittanut 2014 aamiaisbrunssisarjan, jossa nimekkäät innostavat puhujat kertovat omat menestymisensä salaisuudet ja reseptinsä uskaltamiseen ja hedelmälliseen yhteistyöhön.
iStock_000013538097Large

 Muutama kuva Luotaimen aikaisemmasta luennointitilaisuudesta

IlkkaHalava_Luoaimessa03052016Ilkka Halava 3.5.2016 Digitalisaatiosta …

Ilkka Halava on tulevaisuustutkija ja yksi Suomen kysytyimmistä yrityspuhujista. Sosiokulttuurisen muutoksen eturivin osaajana hän luotsaa organisaatioita uuden työn ja paremman tuottavuuden aikakaudelle.

Ilkka puhui osuudessaan tulevaisuuden työstä ja muutoksesta, jota kipeästi tarvitaan. Ilkan ennustuksia olivat mm. teollisen puheen väheneminen ja todellisen kohtaamisen lisääntyminen. Lisää toimeliaisuutta ja asioihin tarttumista tarvitaan jokaiselta. Digitalisaatio tulee muuttamaan maailmaa enemmän kuin mikään aikaisemmin, enemmän kuin sähkö tai öljy aikanaan. Se avaa Halavan mielestä ennennäkemättömiä mahdollisuuksia ja vauhdittaa merkittävästi työelämän sekä työskentelytapojen muuttumista.

Ilkka2Luotaimessa03052016

Luotaimen aamiasbrunssi -puhujina ovat olleet aiemmin mm. Helena Åhman on johtamisen huippuasiantuntija ja johtoryhmien arvostettu tutkija. Marja-Liisa Manka,  työhyvinvoinnin ja ihmisten johtamisen professori Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulusta. Risto Harisalo mm. Luottamus, pääomien pääoma kirjan kirjoittaja ja Mikko Kuitunen, palkitun ja edistyksellisen Vincit Oy:n toimitusjohtaja. Tilaisuudet ovat olleet pidettyjä.

Kysy lisää Luotaimen palveluista: info@luotain.net

 

 

 

Ajankohtaista

LUOTAIN valittu ELY-keskusten kehittämispalvelujen palveluntuottajaksi !
Ota yhteyttä: info@luotain.net ja kysy lisää, jos tarvitset apua kasvuvalmiuksien ja liiketoiminnan uudistumisen kehittämiseen. Elyn tuki on merkittävä!

LUOTAIMEN KURSSIKALENTERI JULKAISTU
Mm. Huippuluento: ”Hyvän elämän edellytykset pitkäaikaishoidossa” Luotaimessa 23.3. klo 9.00 - 11.00 Jari Pirhonen, FT gerontologian tutkijatohtori, joka toimii mm. tutkijatohtorina hoitorobotiikan alalla. Valmennuksia tulossa huhti-toukokuussa mm. Henkilökohtainen tehokkuus -valmennus 5.4. Esimiestyö ja haastavat tilanteet 16.5., Toimiva työsuhde 8.5. Katso kurssit!

UUTTA!.
Luotaimen työhyvinvointivalmennuksessa mukana myös Firstbeat-sykevälimittaus, jolla saadaan tietoa fyysisestä kuormittumisesta, mitataan palautumisen riittävyyttä ja tunnistetaan unen laadun sekä liikunnan vaikutuksia terveydelle. Tavoitteena on selvittää työntekijöiden kuormittumista ja palautumista työ- ja vapaapäivinä, jotta uupumista aiheuttaviin tekijöihin voidaan vaikuttaa.

Lehtiartikkeleja Luotaimesta

Työ Terveys Turvallisuus -lehti 6/2016
Artikkeli: Ilmapiiri parani puhumalla hyvää. Asiantuntijana Pia Vilanen Lue lisää

JYTY-Lehti 5/2016
Artikkeli: Luotain Consulting Oy:n toimitusjohtaja JYTY -lehden asiantuntijana aiheena Vaikeat asiat puheeksi Lue lisää

PROVIISSORIT -LEHTI 10/2015
Artikkeli: Vahvuusalueilta innostusta työhön. Kirjoittajat Pia Vilanen ja Tuula Kiuru-Ahvonen Lue lisää

JULKU Pirkanmaan yrityskummien lehti
Artikkeli: Luotain Consulting Oy Vuoden kummiyritykseksi Lue lisää

QUESTBACK asiakaslehti
Artikkeli: Mittaamisen avulla työyhteisö positiiviseen kasvuun Lue lisää

Hyvinvointiblogissa